donderdag 5 april 2012

Goed nieuws voor de kust van Toscane
Giglio, een waar paradijsje en tot voor kort nauwelijks bekend buiten Italië, kwam januari 2012 op onfortuinlijke wijze in het nieuws toen de Costa Concordia er strandde. 
Intussen is de olie succesvol uit het schip gepompt en is het water rond het eiland geheel schoon verklaard. Maar niet door de internationale pers die er een dreigende milieuramp van had gemaakt maar verzuimt het goede bericht te melden.

Omdat ITALIA SU MISURA contacten heeft op Giglio, bereikte mij het verzoek toch vooral door te geven dat Giglio is nog steeds het paradijsje is wat het altijd is geweest met ongerepte stranden en een geweldige natuur. Toegegeven, voor de kust van Giglio Porto ligt voor alsnog de Costa Concordia, maar neem één haarspeldbocht en op de rest van het eiland is het uitzicht nog steeds een droom ... Dit jaar zal - jammer genoeg voor de bewoners  - Giglio rustiger zijn dan normaal - grijp dus je kans en verken Giglio of het kleinere Giannutri. Voor een appartement of huisje helpt ITALIA SU MISURA je graag op weg.  www.su-misura.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten